Søk retur

Retur- og angrerett

Skulle du mot forventning angre kjøpet, har du retten til å bytte og returnere dine varer innenfor 60 dager. Hvis du angrer kjøpet ditt, skal du returnere varen i samme stand og mengde som da du mottok den. Kjøpesummen krediteres kontoen din innenfor 10 dager.

Bytting

Alle varer kan byttes innenfor 14 dager. Gullbarna dekker returfrakten for varer som returneres, gullbarna.no sender den eller de ombyttede varene fraktfritt.  Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil varebeløpet bli tilbakeført innenfor 10 dager. Varer kan kun ombyttes til varer med samme eller lavere pris. Ønsker du en vare til en høyere pris, må du legge inn en ny bestilling.

Reklamasjon

Ved reklamasjon så skal du kontakte kundeservice for en returetikett, for at du ikke skal belastet porto til oss. Varer som returneres med reklamasjon kan bli erstattet av en ny samme vare innen 10 dager, eller hvis man ønsker pengene tilbake. Hvis vi ikke har varen, vil det betalte beløpet bli kreditert innenfor 10 dager.

Varens stand ved returnering

Du er kun ansvarlig for eventuell redusert verdi av varens verdi som skyldes annet enn hva som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og den måten den fungerer på. Med andre ord – varen skal kun prøves på som du ville gjort i en fysisk butikk.

Hvis varen er prøvd utover hva som er beskrevet ovenfor, betrakter vi den som brukt. Dette betyr at dersom du angrer kjøpet, får du kun en del eller ingenting av kjøpsbeløpet i retur, avhengig av varens handelsmessige årsaker.

Unntaksvarer av angreretten

Følgende varer er et unntak av angreretten:

Levering av forseglede varer, som av hygiene og sunnhetsmessige årsaker ikke er egnet til å bli returnert, og hvor forseglingen er blitt brudt etter leveringen.

Du mister din angrerett dersom du bryter forseglingen på varer, som av sunnhetsbeskyttelse- eller hygienemessige årsaker ikke er egnet til at bli returnert.

Hvis du skulle ha ytterligere spørsmål kan du få svar på det meste på mail: post@gullbarna.no eller tlf: 45217689