Salgsbetingelser

Generelle opplysninger

Aksjeselskap

Org.nr 816 536 162

Brundalsgrenda 2, 7058 Jakobsli

Kundeservice: post@gullbarna.no

+ 47 45217689

Betaling

Når du handler hos oss, kan du velge forskjellige betalingsmåter. Du velger bare det som passer deg best. Du kan betale med Visa, Mastercard og Vipps.

Levering & frakt

Fast frakt kr 69-  -gjelder IKKE produkter fra Klatreverden. De har egen frakt på kr 690,- pr produkt.

Ved levering til Svalbard gjelder særskilte fraktbetingelser.

Alle våre pakker, der ikke annet er avtalt sendes med PostNord som fraktleverandør ,og du vil enten motta pakken din i postkassen, på dørmatten eller på ditt nærmeste utleveringssted.

Vi pakker og sender bestillingen din raskest mulig. Pakken din vil ankomme dørmatten, postkassen eller ditt nærmeste postkontor/post i butikk innenfor 2-6 virkedager. Du vil få en sms eller en mail av posten, med informasjon om når og hvor du kan hente pakken din. Unntaket er varer som er oppgitt med lengre leveringstid.

Det må på beregnes noe lengre leveringstid på varer fra Klatreverden, varer fra Danmark og Belgia. Dette på grunn av blant annet forsinkelser ved kryssing av landegrenser,men vi gjør alt vi kan for at du skal motta varene dine senest 14 dager etter bestilling.

Pakke skadet ved mottak

Vi beklager at du har mottat en pakket som er skadet. Dessverre skjer det transportskader det engang iblant. For at vi skal kunna ta saken videre med budtjenesten som har levert pakken, trenger vi informasjon om pakken din. Vi behøver også bilder av pakkens tilstand ved levering. Send denne informasjonen til post@gullbarna.no

Jeg har ikke mottatt min pakke

Dersom pakken er en servicepakke sender vi en mail når pakken er sendt. Fra vi pakker ordren til den er fremme kan det gå 2-6 dager avhengig av hvor i verden du bestiller i fra. Ved forsendelser med småpakker eller brevpost vil du få en hentelapp i postkassen din når pakken er ankommet ditt postkontor.

Uhentede pakker

Gullbarna forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes.

Endre leveringsadresse

Så lenge ordren ikke er pakket, er det mulig å endre leveringsadresse. Etter dette er det desverre ikke mulig. Men når hentemeldingen kommer kan budtjenesten kontaktes.

DET TAS FORBEHOLD FOR TRYKKFEIL, LAGERSTYRINGSFEIL OG PRISENDRINGER.

Retur- og angrerett

Skulle du mot forventning angre kjøpet, har du retten til å bytte og returnere dine varer innenfor 60 dager. Hvis du angrer kjøpet ditt, skal du returnere varen i samme stand og mengde som da du mottok den. Kjøpesummen krediteres kontoen din innenfor 10 dager.

Bytting

Alle varer kan byttes innenfor 14 dager. Ta kontakt med oss for bytte. Vi dekker frakten for bytte av varen. .

Reklamasjon

Varer som returneres med reklamasjon kan bli erstattet av en ny samme vare innen 10 dager, eller hvis man ønsker pengene tilbake. Hvis vi ikke har varen, vil det betalte beløpet bli kreditert innenfor 10 dager.

Varens stand ved returnering

Du er kun ansvarlig for eventuell redusert verdi av varens verdi som skyldes annet enn hva som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og den måten den fungerer på. Med andre ord – varen skal kun prøves på som du ville gjort i en fysisk butikk.

Hvis varen er prøvd utover hva som er beskrevet ovenfor, betrakter vi den som brukt. Dette betyr at dersom du angrer kjøpet, får du kun en del eller ingenting av kjøpsbeløpet i retur, avhengig av varens handelsmessige årsaker.

Unntaksvarer av angreretten

Følgende varer er et unntak av angreretten:

Levering av forseglede varer, som av hygiene og sunnhetsmessige årsaker ikke er egnet til å bli returnert, og hvor forseglingen er blitt brudt etter leveringen.

Du mister din angrerett dersom du bryter forseglingen på varer, som av sunnhetsbeskyttelse- eller hygienemessige årsaker ikke er egnet til at bli returnert.

Betaling med klarna

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Hvis du skulle ha ytterligere spørsmål kan du få svar på det meste på post@gullbarna.no eller tlf: 45217689