Levering

Generelle opplysninger

Mrxc AS avd Gullbarna.no

Aksjeselskap

Org.nr 929 160 770

Gauselveien 6, 1406 Ski

Kundeservice: post@gullbarna.no

+ 47 46814461

Betaling

Når du handler hos oss, kan du velge forskjellige betalingsmåter. Du velger bare det som passer deg best. Du kan betale med Visa, Mastercard og Vipps.

Levering & frakt

Ved levering til Svalbard gjelder særskilte fraktbetingelser.

Alle våre pakker, der ikke annet er avtalt sendes med PostNord som fraktlevernadør. Du vil motta din pakke i postkassen, på dørmatten eller på ditt nærmeste utlveringssted.

Vi pakker og sender bestillingen din raskest mulig. Pakken din vil ankomme  dørmatten, postkassen eller ditt nærmeste postkontor/post i butikk innenfor 2-6 virkedager. Du vil få en sms eller en mail av posten, med informasjon om når og hvor du kan hente pakken din. Unntaket er varer som er oppgitt med lengre leveringstid.

Det må påberegnes noe lengre leveringstid på varer fra Klatreverden, varer fra Danmark og Belgia. Dette på grunn av blant annet forsinkelser ved kryssing av landegrenser,men vi gjør alt vi kan for at du skal motta varen din senest 14 dager etter bestilling.

Pga av at Gullbarna.no ikke har alt på eget lager selv,så kan det hende at du vil få flere pakker fra flere av våre leverandører når du bestiller fra oss.

Vi tar forbehold om at leverandørene våre kan bli tom for varer på lager. Dette kan dessverre skje fra tid til annen. Skal dette skje med noen av dine bestilte varer, vil du få beskjed snarest mulig fra oss.

Pakke skadet ved mottak

Vi beklager at du har mottat en pakket som er skadet. Dessverre skjer det transportskader det engang iblant. For at vi skal kunna ta saken videre med Bring som har levert pakken, trenger vi informasjon om pakken din. Vi behøver også bilder av pakkens tilstand ved levering. Send denne informasjonen til gullbarna.no

Jeg har ikke mottatt min pakke

Dersom pakken er en servicepakke sender vi en mail, når ordren er sendt. Fra vi/leverandøren pakker ordren til den er fremme kan det gå 2-6 dager avhengig av hvor den blir bestilt fra. Ved forsendelser med småpakker eller brevpost vil du få en hentelapp i postkassen din når pakken er ankommet ditt postkontor.

Uhentede pakker

Gullbarna.no forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes.

Endre leveringsadresse

Så lenge ordren ikke er pakket, er det mulig å endre leveringsadresse. Etter dette er det desverre ikke mulig. Men når hentemeldingen kommer kan Bring kontaktes.

DET TAS FORBEHOLD FOR TRYKKFEIL, LAGERSTYRINGSFEIL OG PRISENDRINGER.

Retur- og angrerett

Skulle du mot forventning angre kjøpet, har du retten til å bytte og returnere dine varer innenfor 30 dager. Hvis du angrer kjøpet ditt, skal du returnere varen i samme stand og mengde som da du mottok den. Kjøpesummen krediteres kontoen din innenfor 10 dager. Ta kontakt med oss ved behov for returnering!

Bytting

Alle varer kan byttes innenfor 14 dager. Du betaler selv returfrakten for varer som returneres, gullbarna.no sender den eller de ombyttede varene fraktfritt.

Reklamasjon

Ved reklamasjon så skal du kontakte kundeservice for en returetikett, for at du ikke skal belastet porto til oss. Varer som returneres med reklamasjon kan bli erstattet av en ny samme vare innen 10 dager, eller hvis man ønsker pengene tilbake. Hvis vi ikke har varen, vil det betalte beløpet bli kreditert innenfor 10 dager.

Varens stand ved returnering

Du er kun ansvarlig for eventuell redusert verdi av varens verdi som skyldes annet enn hva som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og den måten den fungerer på. Med andre ord – varen skal kun prøves på som du ville gjort i en fysisk butikk.

Hvis varen er prøvd utover hva som er beskrevet ovenfor, betrakter vi den som brukt. Dette betyr at dersom du angrer kjøpet, får du kun en del eller ingenting av kjøpsbeløpet i retur, avhengig av varens handelsmessige årsaker.

Unntaksvarer av angreretten

Følgende varer er et unntak av angreretten:

Levering av forseglede varer, som av hygiene og sunnhetsmessige årsaker ikke er egnet til å bli returnert, og hvor forseglingen er blitt brudt etter leveringen.

Du mister din angrerett dersom du bryter forseglingen på varer, som af sunnhetsbeskyttelses- eller hygienemessige årsaker ikke er egnet til at bli returnert.

Du er også velkommen til å kontakte vår kundeservice på post@gullbarna.no eller tlf. +47 46814461 . Vi ber deg vennligst om å ha ordrenummeret klart.

Returadressen er:

Mrxc AS avd Gullbarna.no

Gauselveien 6

1406 Ski

NORGE